Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره آخرین تمهیدات برای ممانعت از ورود احتمالی ویروس ‌جهش‌یافته امیکرون از طریق مسافران جاده‌ای مرزی و رعایت شیوه‌نامه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی اظهار داشت: همه پروتکل‌های مبارزه با ویروس کرونا که از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب می‌شود، همان زمان اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه در موضوع مقابله با کرونا هر آنچه که از روز اول ابلاغ شده است، اعمال می‌شود.‌ اضافه کرد: در این باره سامانه امید را معرفی کردیم و رابط‌های استانی نیز بابت برقراری ارتباط‌های IP معرفی ‌شده‌اند، به منظور نظارت بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل و فروش بلیت از طریق سامانه‌های اینترنتی و مسافران، نظارت‌های لازم به صورت مدیریت هوشمند و از طریق سکوی مدیریت هوشمند بیماری‌های همه‌گیر (سامانه امید) انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه از ابتدای آذر انجام سفر در ناوگان عمومی فقط با ارائه کارت واکسن و تست منفی کرونا با اعتبار 72 ساعت انجام می‌شود گفت: در واقع از ابتدای آذر‌ کار کمی مشکل‌تر شد زیرا فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت هوشمند انجام می‌شود، یعنی افرادی که طبق سامانه امید کارت واکسیناسیون را دریافت نکرده‌اند و یا تست PCR منفی با اعتبار 72 ساعت ندارند، اجازه تردد با ناوگان ندارند.

وی درباره رعایت شیوه‌نامه‌ها در سفرهای ناوگان عمومی مسافری جاده‌ای گفت: ‌از اول آذر هیچ مسافر واکسن نزده‌ای امکان سفر ندارد و مسافر باید تست PCR منفی داشته باشد، با این حال محلول‌پاشی در ابتدا و انتهای سفر‌، الزام مسافرات به استفاده از ماسک و ارائه اقلام بهداشتی به صورت دقیق اجرا می‌شود، ارائه بلیت به صورت اینترنتی و پرداخت‌ها به صورت تراکنش‌های اعتباری است و مسافران به راحتی امکان تهیه بلیت دارند.

باقرجوان با تأکید بر اینکه‌ هر آنچه که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود، با قدرت اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: پیش از این برای بررسی وضعیت مسافر از نظر ابتلا به کرونا فقط به پایگاه داده وزارت بهداشت متصل بودیم و استعلام می‌کردیم که آیا فرد مسافر کرونا دارد یا خیر و اینکه آیا 14 روز از مدت زمان ابتلای وی گذشته است یا خیر، اما امروز در کنار آنکه ‌افرادی که واکسن نزده باشند، اجازه سفر ندارند و واکسن‌نزده‌ها باید حتما تست منفی کرونا داشته باشند، این رصد از سریق سامانه امید هم انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سفر جاده ای اتوبوس انجام می شود سامانه امید جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود