Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@09:23:32 GMT

طرح مدیریت هوشمند مبارزه با کرونا در یزد آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۵۴۶۳

طرح مدیریت هوشمند مبارزه با کرونا در یزد آغاز شد

گروه استان‌ها - برای همزیستی با ویروس کرونا از امروز طرح مدیریت هوشمند در کرونا آغاز شد و این طرح با محدود کردن افراد واکسن نزده محیط‌ها را برای ارائه خدمت به مردم امن‌تر می‌کند. - اخبار استانها -

حمید عزیزیان شریف آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دریزد در خصوص اجرای طرح سامانه امید در استان یزد اظهار داشت: محور مدیریت هوشمند کرونا در استان یزد مبتنی بر این است که برای افرادی که واکسن نزدن رو محدودیت ایجاد کنیم و همه مردم به خاطر تعداد محدود افراد واکسن نزده آسیب نبینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این طرح در فاز‌های مختلفی طراحی شده و به تدریج ابتدا از دستگاه‌های اجرایی، سپس بخش‌های آموزش و پژوهش، حوزه حمل و نقل درون شهری و برون شهری، اصناف و رویدادهای فرهنگی، اجتماعی را شامل می‌شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد تصریح کرد: مرحله اول امروز طرح مدیریت هوشمند در کرونا برای دستگاه‌های اجرایی انجام شد و به این ترتیب افرادی که می‌خواهند خدمت بدهند به عنوان کارمندان دولت و افرادی که می‌خواهند خدمت دریافت کنند کنترل می‌شوند که کارت واکسن داشته باشند.

وی بیان عنوان کرد: حوزه دیگری که در این طرح مدنظر است مربوط به محیط خدمت است، که پروتکل‌های جدیدی برای محیط‌ها در نظر گرفته شد و شبکه بهداشت برای اجرای آن‌ها نظارت خود را اعمال می‌کند.

عزیزیان بیان کرد: کارت واکسیناسیون از طریق سامانه سلامت برای همه صادر خواهد شد، که در این مرحله می‌توانند با داشتن کارت واکسن، کپی کارت واکسیناسیون سامانه سلامت یا عکس آن را هنگام مراجعه به دستگاه‌های اجرایی همراه داشته باشند.

وی افزود: به تدریج اپلیکیشن‌های کدخوان برای کارت‌های هوشمند واکسن وارد فاز می‌شوند که این موارد در مراحل مختلف به اطلاع مردم خواهد رسید.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد ادامه داد: این سامانه با استفاده از گوشی‌های هوشمند انجام می‌شود، در پنج فاز بوده و به ترتیب در پنج هفته متوالی اجرا می‌شود.

سامانه امید از فردا در یزد اجرا می‌شود/ زنان باردار به تزریق واکسن تشویق شوندسایه سنگین "امیکرون" بر امید و آرزوها برای رونق مجدد گردشگریفرماندار زنجان جزئیات اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا را در زنجان تشریح کردطرح مدیریت هوشمند کرونا در استان سمنان اجرایی می‌شود

علی اکبر عزیزی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد در این باره اظهار داشت: تمام خدمات که در آینده به مردم ارائه می‌شود از طریق سامانه مدیریت هوشمند در کرونا خواهد بود.

وی گفت: رسانه‌ها این طرح را برای مردم تبیین کنند تا بدون هیچ ترس و نگرانی برای ثبت‌نام در سامانه اقدام کنند علاوه بر این مردم را از نتایج و منفعت امر واکسیناسیون آگاه کنند.

این طرح برای همزیستی با ویروس کرونا و بازگشت به زندگی عادی با مدیریت هوشمند در مبارزه با کرونا انجام می‌شود تا با محدود کردن افراد واکسن نزده محیط‌ها را برای مردم واکسن زدا امن‌تر کنند.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح مدیریت هوشمند مدیریت هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد